Zanger Top 10 lijst

boeken Een top 10 met beste zangers opmaken is lastig omdat er veel soorten muziek zijn, maar er ook veel bands bestaan die populair zijn of zijn geweest naast individule zangers. In de top 10 lijst hieronder vindt je dan ook een mix van de beste zangers en entertainers. Soms gericht op puur talent, maar soms ook op invloed of andere bijzonderheid.

De top lijst met zangers hieronder bestaat dan ook uit een mix van jong en oud, waarbij niet alleen stemgeluid, maar ook invloed stijl en talent meespelen met de notering. Omdat er zo veel zangtalent is, kan het natuurlijk zomaar dat minder bekende zangers deze lijst niet halen ondanks een fantastische stem. Maar ook persoonlijke voorkeuren voor genres en liedjes zouden voor iedereen persoonlijk de lijst wellicht anders kleuren.

 

 

DE zangers TOP 10:

     
 

10

Sam Cooke  
 

9

Usher  
 

8

Marvin Gaye  
 

7

Elvis Presley  
 

6

Prince  
 

5

Stevie Wonder  
 

4

John Lennon  
 

3

Michael Jackson  
 

2

Frank Sinatra  
 

 

     
 

1

Ray Charles  
     

 

Beste zangers ter wereld

In de lijst vmet beste zangers staan verschillende gengres en tijdperken door elkaar. Het is heel lastig om een ultieme top 10 lijst te maken zonder verder te specificeren. In ieder geval zullen bovenstaande namen in geen enkel lijstje met beste zangers echt misstaan.

Specifiek gerelateerde onderwerpen met deze pagina zijn de top tien lijsten van: acteurs en zangeressen.

Kijk gerust nog even verder, of ga terug naar de hoofdpagina met alle top 10 lijsten.


 

home contact links