Beste VR producten

360 video productieMet de komst van virtual reality producten en diensten, en de ontwikkelingen op het gebied van 360 graden video camera's, kan ook de top 10 van de beste of leukste virtual reality prducten niet uitblijven

We hebben hieronder een selectie gemaakt van een aantal producten op het gebied van virtual reality brillen, maar ook camera's en andere informatie.

We hopen met deze virtual reality top 10 lijst een leuke eerste ingnang te hebben gemaakt om de wereld van virtual reality beter te leren kennen, met alle leuke ontwikkelingen die hierin aan de gang zijn.

 

DE VIRTUAL REALITY TOP 10:

     
 

10

Giroptic Camera Deze 360 camera is een mooi voorbeeld van een kickstarter project op het gebied van virtual reality. Jammer dat de realisatie en beschikbaarheid op de makrt zo lang voort heeft geduurd en de concurrentie intussen niet stil heeft gezeten.  
 

9

Mobiele VR brillen Los van welke bril het beste is, de ontwikkeling van virtual reality brillen die je kunt gebruiken met een mobiele telefoon zijn natuurljk super handig en gaaf!  
 

8

Virvid - Virtual Reality Video en informatie Virvid is voor ons een belangrijk einformatiebron waar we de laatste producten en ontwikkelingen hebben kunnen vinden. Een notering in deze top 10 lijst kan daarom niet ontbreken.  
 

7

Youtube 360 Dat youtube is ingericht om op een goede manier 360 films en virtual reality filmpjes te kunnen afsplen is natuurlijk cruciaal voor het delen van deze nieuwe creaties.  
 

6

Palmer Luckey De bedenker en CEO van de Oculus Rift. De Rift is een van de bekendste irtual reality brillen die voor een definitieve doorbraak van VR moet zorgen.  
 

5

Virtua Racing FSorry, deze moest er toch even tussen. Deze geweldige SEGA game wilde toen al een virtuele ervaring van een race game meegeven, en dat lukte ondanks vergevorderde technologie uitstekend in 1992.  
 

4

Playstation VR DE virtual reality bril van playstation, voor een echter VR ervaring op de playstation kan natuurlijk niet ontbreken!  
 

3

Microsoft Hololens De toekomst van Augmented Reality (AR). Met de Hololens kan een virtueel beeld (of hologram) gecombineerd worden met de werkelijkheid. Voor verbluffende effecten. Dit is nog wel een ontwikkeling die op dit moment (2016) nog in ontwikkeling is door Microsoft.  
 

2

360 Camera's 360 video kun je natuurlijk alleen goed maken met een goede 360 of vr camera. Dus vandaar, op nummer 2, in het algemeen alle 360 camera's die er zijn of in ontwikkeling zijn.  
 

 

     
 

1

Samsung gear 360 camera Op dit moment de meest in het oog springende 360 camera. Maar het zou ons verbazen als dit in de toekomst echt de beste camera voor 360 video blijft.  
     

 

Must have apps 2013

In deze top 10 staan de virtual reality producten en inrormatie die in 2016 niet over het hoofd kunnen worden gezien. Kijk voor meer informatie te vinden.

Specifiek gerelateerde onderwerpen met deze pagina zijn de pagina's met uitvindingen en websites.

Kijk ook gerust nog even verder, of ga terug naar de hoofdpagina met alle top 10 lijsten.


 

home contact links