Beste 10 stand up comedy en cabaret

Hans Teeuwen - The Dutch YearsStand up comedy of cabaret komt in veel soorten. Hieronder een top 10 comedy verzameling, vooral gericht op nederlandse cabaret. De cabaret top 10 bestaat uit zowel wat oudere comediens als nieuwe comedy talenten. Voor ouderwetse humor of eigentijdse grappen kunt u bijna niet mis gaan met de top lijst van comedy en cabaret artiesten hieronder.

De wereld van conedy is uiteraard continu in beweging en er is veel talent wereldwijd, waarvan er best een aantal in dit lijstje zouden kunnen staan. Vooralsnog is vooral gekeken naar comedy van eigen bodem, en dan is er ook nog rekening gehouden met bekendheid, aantal shows en uiteraard de humor opzich. Veel plezier met de stand up!

 

 

DE stand up comedy TOP 10:

     
 

10

Harrie Jekkes op zijn best.  
 

9

Najib Amhali kan bijna alles op comedy gebied.  
 

8

Lebbis en zijn kijk op de wereld.  
 

7

Comedy van de vliegende panters.  
 

6

Guido Weijers met comedy op zijn manier.  
 

5

Theo Maassen, en zijn kijk op het leven.  
 

4

Toon Hermans, origineel hollands cabaret.  
 

3

Youp, geliefd en bekend door zijn herkenbare verhalen.  
 

2

Geweldige nieuw talent, Ronald Goedemondt, kan hij de 2e plek nu al waarmaken en vasthouden?  
 

 

     
 

1

Fantastische comedy van Hans Teeuwen!  
     

 

Top stand up comedy en cabaret

Of het nu de oude humor van Toon Hermans is, de verhalen van Youp van 't Hek, of de scherpe en abstracte humor van Hans Teeuwen, er is veel te genieten van de beste stand up comedy of het leukste cabaret. Naast de comedy top 10 zijn er nog vele anderen te bewonder, zeker als er naar stand up in het buitenland wordt gekeken. Richard Pryor, Eddie Murphy of Chris Rock zouden bijvoorbeeld nooit misstaan als het gaat om een comedy, maar er zijn er meer, veel meer die de moeite waard zijn om te zien of te verzamelen. Om uw top cabaret compleet te maken hier dus in ieder geval alvast met een top 10 van niet te missen comedy.

Specifiek gerelateerde onderwerpen met deze pagina zijn de top tien lijsten van: films en uitjes.

Kijk gerust nog even verder, of ga terug naar de hoofdpagina met alle top 10 lijsten.


 

home contact links