Must have apps !

top appsDe must have apps voor op jouw mobiele telefoon of mobiel apparaat.

Er zijn veel, heel erg veel, apps beschikbaar. Het is bijna niet te doen om dit terug te brengen tot een top 10 lijst met apps. De ontwikkelingen gaan zo snel en de programmatjes zijn al weer oud voordat ze nieuw zijn. Maar we hebben toch een poging gedaan.

In het verleden waren er al snel spraakmakende apps die inmiddels al weer verdwenen zijn. We hebben een top 10 proberen te maken van apps die op dit moment de toon (nog steeds) aanvoeren in bepaalde genres. Ook is hierbij meer gekeken naar het nu en de handigheid dan naar populairiteit. In die zin is een app als wordfeud niet opgenomen in de lijst. Dit is scrabble wat nieuw leven is ingeblazen door gebruik te maken van een app. Heel leuk en bijzonder, maar waarschijnlijk over een paar maanden wel weer vergeten.

 

 

 

DE MUST HAVE APP TOP 10:

     
 

10

OV checker Tegenwoordig heeft bijna iedereen een Ov chipkaart en daarom is de OV chip checker erg handig. Met de OV-Chip Checker kun je op elk moment de gegevens op je OV Chipkaart bekijken. Saldo, transacties en andere gegevens zijn daarmee altijd binnen handbereik.  
 

9

Shazam Shazam is een gratis applicatie die luistert naar muziek en daarna de titel raadt. Ontzettend handig dus!  
 

8

Instagram Instagram is een foto bewerkings-applicatie waarmee je je mobiele foto's kunt bewerken en er allerlei effecten aan toevoegen om ze vervolgens te delen met je vrienden.  
 

7

ANWB Met ANWB Onderweg is het onder andere mogelijk om verkeersinformatie op te vragen, in samenwerking met 9292 je route te plannen in het openbaar vervoer, parkeren, benzineprijzen en contact opnemen met de wegenwacht en advies en hulp bij schade. Kortom, een zeer complete applicatie!  
 

6

Twitter Twitteren is al bijna net zo'n gewoon woord als mailen. Twitter is dan ook een van de populairste sociale netwerksites, waarmee je berichten met de wereld kunt delen.  
 

5

Youtube Filmpjes kijken op YouTube is net zo gewoon geworden als tv kijken. Wie doet het niet? Youtube is echt een van de must have apps.  
 

4

Facebook Sociale netwerken zijn niet meer uit ons leven weg te denken, zeker na de opkomst van de smartphone. Een netwerk met formaat Facebook mag natuurlijk niet ontbreken op je Androidtoestel. Deze app maakt het mogelijk je laatste statusupdates te posten, die van je vrienden te lezen, in te checken, vrienden te zoeken en natuurlijk nog veel meer. Dit is wat ons betreft een app die je zeker niet mag overslaan!  
 

3

Nu.nl De NU-app geeft je de mogelijkheid elke dag het laatste nieuws direct te lezen op je mobiele telefoon. Nu.nl is een grote Nederlandse nieuwssite met dagelijks vele artikelen. Deze app was één van de eerste Nederlandse apps en wordt nog steeds actief onderhouden. Een aanrader om bij te blijven.  
 

2

Buienradar Onmisbaar als je wilt zien of het droog blijft de komende uren. Behalve regenvoorspellingen biedt de Buienradar app ook weersverwachtingen, satellietbeelden, file-informatie en wegsnelheidskaarten.  
 

 

     
 

1

Whatsapp Er lijkt geen eind aan de groei van WhatsApp te komen, deze handige manier van socializen is tegenwoordig bij elke smartphone aanwezig niet alleen handig maar ook nog eens goedkoop dit is het nieuwe sms'en voor nog geen 0,90 cent per jaar.  
     

 

Must have apps 2013

In deze top 10 staan de apps die je niet kan missen op je telefoon , niet alleen zijn deze apps heel handig je kan er ook plezier mee beleven.

Als je zelf apps wilt maken is er veel informatie op internet te vinden, maar er zijn ook boeken met uitleg, hieronder een paar voorbeelden:

 

Specifiek gerelateerde onderwerpen met deze pagina zijn de pagina's met uitvindingen en websites.

Kijk ook gerust nog even verder, of ga terug naar de hoofdpagina met alle top 10 lijsten.


 

home contact links